Ravensbergen is een hecht team van project stoffeerders, dat sterke verantwoordelijkheid voelt om kwaliteit af te dragen.

Rob Ravensbergen

Functie: Directeur, stoffeerder


Het is alweer vele tientallen jaren geleden, dat Rob, op verzoek van zijn vrouw, de gevaren van de zee inruilde om op het vaste land te gaan werken. Dat hij op zijn 17e stoffeerder werd is een vooral speling van het lot. Op zijn 25e startte hij zijn eigen bedrijf, waar hij na ruim 20 jaar nog steeds veel plezier aan beleeft. “Ik vind het geweldig om mee te maken dat dit bedrijf telkens weer verder groeit en bloeit.

Er veranderd van alles in de wereld van de project stoffering, en nu zijn we ook, met succes, actief op het Internet. Vloeren leggen is hard werken, en je moet je verstand goed inzetten voor goede resultaten en tevreden klanten. Ook daarom heb ik sinds 1979 er nog steeds veel plezier in u van een mooie vloer te voorzien.”

Desiree Ravensbergen

Functie: Administratie, mental coach    


Desiree is erbij vanaf het prille begin. Niet alleen is de boekhouding onder haar hoede altijd piekfijn op orde, ook is ze als vrouw van Rob zijn steun en toeverlaat. “Mijn man heeft een echte passie met vloeren. We bespreken telkens weer hoe de projecten zijn gegaan, en bedenken nieuwe plannen voor het bedrijf. Er is altijd leven in de brouwerij, en dat is erg leuk.”