Schoonloopsystemen

Een goede schoonloopmat aan de ingang is fundamenteel voor elk gebouw. Een goed ontworpen schoonloopsysteem voorkomt dat vuil en vocht in het gebouw terecht komen en verlengt daardoor de levensduur van de achterliggende vloeren, vermindert de reinigings- en onderhoudskosten en de kans op uitglijden. Met de Coral schoonloopsystemen van Forbo neemt u de eerste belangrijke stap om uw vloer duurzaam te beschermen.

Stel een vraag

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op . Graag verzorgen wij een offerte op maat 

Elke dag wordt er onnoemelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Schoenen nemen vuil en vocht mee uw gebouw in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast kan uw vloer hierdoor beschadigd raken. Bovendien kan dit ook veiligheidsrisico’s opleveren. Elke entree van een gebouw heeft dus bescherming nodig.

Forbo’s schoonloopsystemen leveren superieure prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder; het vuil wordt buiten de deur gehouden. Door de subtiele, maar ook uitgesproken dessins en eigentijdse kleuren past de schoonloopmat in ieder interieur.

De hoeveelheid vuil en vocht die mensen onder hun schoenen het gebouw in meenemen is niet alleen slecht nieuws voor uw vloer, maar ook voor uw portemonnee. Dit betekent namelijk vaak hoge schoonmaak- en herstelkosten. Een goed ontworpen schoonloopzone is zeer effectief en eigenlijk onmisbaar als we het over besparing van onderhoudskosten hebben. 

Collectie

148464_4751
Coral Classic

Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat wanneer iemand twee voetstappen op Coral Classic zet, al de helft van het vuil en vocht onder de schoenen wordt afgeschraapt.

148305_9710
Coral Duo

Door de geribbelde constructie is Coral Duo niet alleen functioneel, maar geeft het de entree ook een aangename uitstraling. 

181689_5709 (1)
Coral Brush

Coral Brush is geschikt voor alle soorten entrees, doordat de mat vocht absorbeert en droog vuil verwijdert (naargelang het weer).