PVC Vloeren

Weten welke vloer het beste bij je past? De populairste vloer is nog steeds van hout. Het voordeel van hout is dat het een lange levensduur heeft en erg mooi is. De prijs zou een nadeel kunnen zijn. Voordelige en onderhoudsvriendelijke PVC stroken vloer met een natuurlijke look bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Stel een vraag

 

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op . Graag verzorgen wij een offerte op maat 

PVC Vloeren

Er zijn veel kwaliteiten PVC stroken, let vooral op slijtvastheid, vlekbestendigheid en stootvastheid. De laatste jaren is PVC zeer populair geworden. Het is van hoge kwaliteit en vergt weinig onderhoud. Vaak is stofzuigen het enige wat je hoeft te doen. Soms gebruik je een speciaal voor PVC geproduceerd reiniginsmiddel. Daarnaast zijn er vele soorten, kleuren en motieven beschikbaar.

Ga je voor een nieuwe mooie vloer, let dan ook op de ondergrond. Vaak heb je een ondervloer nodig, bijvoorbeeld tegen geluidsoverlast. Daarnaast moet de ondergrond egaal zijn, voor het mooiste resultaat.

 Wij leveren en leggen alle PVC vloeren op deze website met scherpe tarieven 

Wij leveren PVC stroken van verschillende bekende TOP merken zoals :

Collectie

Novilon PVC Stroken

Deze collectie bestaat uit pvc stroken en tegels en zijn zowel ontworpen als gefabriceerd in Nederland. Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, met Novilon pvc stroken en tegels legt iedereen zijn eigen accent.

Novilon VTwonen

Als sinds vele jaren werken de designers van Novilon samen met het team van vtwonen om zo een eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie te ontwerpen. Een echt persoonlijk interieur, dat is het streven. 

127536_w66065
Allura Wood

Het gevoel van een houten vloer, de voordelen van PVC. Allura wood omvat een grote keuze aan houtdessins. De matte uitstraling en het natuurlijke reliëf zorgen ervoor dat de stroken vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn.

Allura stone

De uitstraling van een stenen vloer, het comfort van een luxe vinyltegel
De dessins van de collectie variëren van eigentijdse betontegels tot koele staal- en metaaltinten. Creëer de look van een stenen of keramische tegelvloer.