Betondesign

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratieve afwerking van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met de verwerker ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op ieder plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, et cetera.

Bekijk de collectie

Stel een vraag

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Graag verzorgen wij een offerte op maat 

Beton, maar dan anders

Onder architecten is er een de behoefte aan een krachtige, eenvoudig aan te brengen afwerking, die op vloeren en wanden kan worden toegepast. Ook moest deze afwerklaag de basic uitstraling hebben van onafgewerkt vlak beton. Na uitgebreid ontwikkelen en testen kwam de afdeling Productontwikkeling van Forbo Eurocol met de innovatieve oplossing BetonDesign. Een afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik en niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

BetonDesign is leverbaar in de volgende 8 kleuren:

3051 Telegrau 4
3052 Agate Grey
3053 Signal Grey
3054 Platium Grey
3055 Telegrau 1
3056 Dusty Grey
3057 Traffic Grey
3058 Black Grey

 

Verwerkingsvriendelijk

Forbo Eurocol heeft specialistische bedrijven getraind in de verwerking van BetonDesign, waaronder Ravensbergen.  BetonDesign is ook bijzonder geschikt voor toepassingen waar hogere eisen aan worden gesteld. Hiermee is het ook de ideale afwerking voor projectmatig gebruik, zowel in grote als kleine ruimten.

  • Fraaie betonuitstraling
  • Geschikt voor vloer en wan
  • Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag
  • Stofvrij
  • slijtvast
  • vuilbestendig