Over Ravensbergen

Over ravensbergen

Ravensbergen is een hecht team van project stoffeerders, dat sterke verantwoordelijkheid voelt om kwaliteit af te dragen. Wij leveren u dan ook alleen de beste kwaliteitsmerken zoals Forbo, Mflor, etc., toegespitst op uw situatie, en voor de beste prijs.

Met het Ravensbergen team haalt u trotse stoffeerders in huis. Trots om u van dienst te zijn met gedegen kennis en het leveren van kwaliteit. Onze tientallen jarenlange ervaring en volledige inzet maakt dat u altijd gegarandeerd bent van een perfect, prachtig en duurzaam resultaat.

Wij leveren aan winkels, kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, horeca, woningbouw en particulieren.

Wilt u ook de scherpste offerte? Vul het offerteformulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met u op.
Of bel nu 06 52 64 66 96.
 

Bereken uw prijs

Prijs Incl. voorrijkosten (tot 100km), egaliseren, leggen, lijm en lassen.Alle marmoleum kwaliteiten zijn 2.5mm dikte ( projectkwaliteit)

Deze prijsopgaaf is een inschatting. Voor een offerte dienen wij eerst meer te weten van uw situatie. Vul het offerteformulier in of bel nu 06 52 64 66 96.

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Graag verzorgen wij een offerte op maat 

WAAROM LEVEREN WIJ U DE SCHERPSTE TARIEVEN

  • Minder overhead kosten: Onze website is de winkel van waaruit wij u informeren. Zo hebben wij flink lagere overhead kosten, en dat scheelt flink in uw budget.
  • Vast team: Verder werken wij met ons eigen vaste team, zonder extra personeel in te huren.
  • Efficient: Door onze tientallen jaren aan ervaring werken we sneller en efficienter.
  • Naast de prijs hopen wij, met de kwaliteit die we u leveren, de referenties met zoveel mooie resultaten en tientallen jaren ervaring, uw keuze extra gemakkelijk te maken.

Bekijk onze projecten op Facebook

Stel een vraag

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Graag verzorgen wij een offerte op maat