Projectvinyl

Projectvinyl heeft vele voordelen. U kunt de uitstraling van hout of steen nabootsen voor lagere kosten en het onderhoud is ook eenvoudiger, sneller en goedkoper dan bijvoorbeeld echt hout. Hiernaast kan het goed tegen vocht en temperatuurwisselingen. Vinyl is oersterk en ook op plekken waar extra eisen zoals slipvastheid of een geleidende vloer gewenst zijn biedt vinyl de uitkomst.

Stel een vraag

Geïnteresseerd ?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op . Graag verzorgen wij een offerte op maat 

Projectvinyl is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam. Al onze vloeren hebben niet alleen een onderscheidend design, maar ze zijn ook nog eens bijzonder functioneel en eenvoudig te onderhouden ongeacht de toepassing.

De vanaf prijs is €29,50 per m2. Dat is voor een mooi en zeer duurzaam projectvinyl, incl. leggen en lijm. De prijzen variëren sterk voor projectvinyl.

Bel 06-52646696 of gebruik het contactformulier, en we vertellen u graag meer.

U kunt ook op de Forbo website kijken. 

Wij leveren en leggen alle producten op deze website met extra scherpe tarieven

PROJECTVINYL, STERK, SLIPVAST EN VOCHT BESTENDIG